Vélemények

Reichardt-Dabis Debóra: Titánia Mozgás és Masszázs.

Kismamaként mentem Titához, olyan hátfájással, hogy az ágyból alig bírtam felkelni. Nagyon kedvesen szorított nekem helyet, és már az első masszázs után érezhető volt a javulás. Nagyon kedves és szuper tanácsokkal lát el, hogy segítsen. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a legjobb masszőr akinél voltam.

Szilvia Varga ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

A legjobb! Profi, szakmailag a topon van, folyamatosan képzi magát, a kezei pedig aranyból vannak. Sokban köszönhetem neki a Balaton körbefutásom sikerességét, előtte többször lazította az izmaimat, minden hosszú futás előtt és után biztosan felkeresem. Emellett nagyon kedves, figyelmes. Nagyon ajánlom!

Annamária Horváth-Bíró ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Karácsonyra masszázs bérletet kaptam a férjemtől Titához. A legjobb ajándék volt, azóta is hozzá járok. Profi szakember, aki mindig tudja, hogy az aktuális problémámat hogyan kezelje, emellett nagyon kedves és segítőkész. Bátran ajánlom mindenkinek.

Parázs Nóra ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Tita nagyon ügyesen masszíroz, és hihetetlenül kedves személy. A befagyott váll szindróma gyógyításának utolsó fázisában, a masszírozásnál kezdtem hozzá járni, de azóta is visszatérő vendég vagyok, mert a sok-sok ülőmunka sajnos nem kímél engem sem, de Ő mindig rendbe tud tenni

Hunor Tóth ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Folyamatosan képzi magát! Lenyűgöző munka

Peter Bagrij ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Ajánlom én is Titát, nagyon ügyesen masszíroz. Mivel ő maga is rendszeresen (és sokat) fut tudja, hogy hol vannak a legproblémásabb részek.

Péter Boncz ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.·

Páromnak vettem masszázs bérletet Karácsonyra. Ő csak jókat tudod mesélni, így én is kipróbáltam. Mindketten nagyon megvagyunk elégedve. A profi masszázs mellett, egy barátságos, közvetlen embert ismerhettem meg Tita személyében. Kellemes, békés környezetben, és jó hangulatban telt az idő. Szívvel tudom ajánlani Mindenkinek!

Artúr Szekér ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs. ·

Azon kívül, hogy Tita nagyon ért a masszázshoz és megtalálja a problémás részeket, barátságos, kellemes személyiség, ahova mindig szeretek menni.

Fruzsina Szklenár ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Diát ajánlani tudom mindenkinek! Szakszerűen végzi a munkáját, látszik hogy tudja és szereti amit csinál . Emellett kedves , jól éreztem magam nála.

Jolan Salamon ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Szeretek Titához járni, mert nagyon alapos, folyamatosan képzi magát és a minőségi munkavégzést helyezi a középpontba. Jól érezhető, hogy azt csinálja, amit szeret. Mindezt korrekt áron.

Erika Szabados ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Nagyon megvagyok vele elégedve. Lelkiismeretes,segítőkész. Lehet rajta érezni, hogy szívét, lelkét beleviszi a munkájába. Bármi kérdésed van a legjobb tudása szerint válaszol. Akinek gerinc vagy hasonló mozgás próblémája van szivessen ajánlom, hogy forduljon hozzá bizalommal.

Judit Gábor ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Tita nagyon figyelmes, pontos, minden alkalommal visszajelez kérdéseinkre. Speciális igényű gyermekemet személyre szabott feladatokkal látja el.

Szvetlana Rajnai ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Maximálisan elégedett vagyok Titával és az általa nyújtott gerincprogrammal. Tita alapos, lelkiismeretes, felkészült és nagy háttértudással rendelkezik. Ez az egyénre szabott gyakorlatias tréning újfajta mozgástudatosságra sarkall. Plusz tudás ad a testem működéséről, valamint elindított egy olyan úton, amin haladva jó irányba tartok a derékfájásmentes mindennapok felé. Köszönöm neked!

Líra Viktória Ria ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Aki ismer, tudja mennyire fontos nekem a higiénia a tisztaság! Amikor előttem terítik le a masszázs ágyat frissen vasalt,hófehér lepedővel, fejem alá pedig egy egyszer használatos huzatot tesznek, az leírhatatlan boldogsággal tölt el! Számomra itt már nyert ügye van az illetőnek! Ráadásul és nem utolsó sorban kiváló kezekbe kerültem! Köszönöm az élményt Titánia! Ki kell próbáljam a többi masszázst is nálad!

Humli Viktória ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Tita nagyon kedves és alapos masszőr. Átfogó tudással rendelkezik, így holisztikus szemléletének köszönhetően ez nem "csak egy masszázs". A kezelés alatt hasznos tanácsokat kapunk, és nem mellesleg csodás szappanokat is készít. Ajánlom mindenkinek a Tita-élményt!

Halász Andrea ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Nagyon köszönöm a mai gerinctréning órát Drága!!! Nagyon jó volt, pihentető, átmozgató, összetett, érdekes!!! Sokat tanultam! Nagyon köszönöm! Puszi!

Gregus Beáta ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs.

Tita nagyon kedves, közvetlen, jó masszőr, szereti, amit csinàl. Várom a következő alkalmat. Basel Tarcheh ajánlja: Titánia Mozgás és Masszázs. Nagyon jó masszázs volt, mindenkinek ajánlom :)Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Hibás e-mail cím...

Kérlek adj meg egy érvényes e-mail címet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑